Friday, November 19, 2010

1ST GA FROM CIK MAS

Sempena hari jadi Cik Mas 8 Disember ni,
Cik Mas ada buat GiveAway contest kat blog die.
Kalau ada sesape nak join, join saje... sangat dialu-alukan.



Ni gambar Cik Mas... manis tak orangnye? hehe...

Cara2 nak join contest nih,
mule2 kena follow blog Cik Mas dulu,
lepas tu cari 15 emoticon kat sini...
dan gunekan emoticon tu untuk describe
pasal Cik Mas ni...
Hadiah: Topup Rm10 serta hadiah misteri!

Ok, here we go!


dulu sebelum cik mas jadi cikgu, cik mas kuat study...


banyak pengalaman suka dan


duka yang cik mas dah dapat...


akhirnya, cik mas berjaya jugak graduate...


cik mas ni pandai mengajar, itu sebab cik mas pilih jadi cikgu...


cik mas sangat sayang kat student2 die...


cik mas selalu bagi sokongan moral kepada mereka...


kalau student buat cik mas marah pun, die still boleh senyum...


tapi kalau cik mas dah tak tahan...


cik mas ni jujur, dan tak pernah berbohong...


cik mas juga seorang yang ceria, selalu ketawa riang


sampai rahang cik mas pun kadang2 kremm...


walaupun cik mas ni ceria, tapi jangan buat
cik mas merajuk sebab cik mas ni


sensitif orangnye...


kalau ada masa lapang, cik mas akan ber-blogging
sebab sinilah tempat cik mas luahkan perasaan...

Sekian...

p/s: lepas an habih siap citer ni, baru an sedar yang
sekarang ni Cik Mas still study rupenye... sikit masa lagi baru jadi cikgu,
tapi takpelah kalau kemalasan dah menguasai diri ni kan...

Taggies:

1. Adila
2. Esya Ann
3. Fateen

11 comments:

♥..permysuri_hati..♥ said...

hehe....thnks an sbb sudi join...u r so funny...hik...smpai krem rahang plg x thn nye tuh..hehehehe... :)

gud luck ok..~ chaiyok..teeheheh..

Burhanuddin Baharuddin said...

an post entri ni pagi2 bute... jangan main2 hehe =P

♥..permysuri_hati..♥ said...

hhehe...ok2...thnks dear...

em, kalo nk tag just link jek..2 jek yg cik mas tau la...dh link gtau org yg kite tag..2 jek la.. :)

ahsfantasy24 said...

all d best..!
hhheee ^^,

Adila said...

hyehye ;)
tumpang tanye,
mcm mane nak buat emoticons tu?

Burhanuddin Baharuddin said...

dilla: pergi kat sini

http://www.emocutez.com/

esya ann said...

wahh...best gile...gud luck an

Burhanuddin Baharuddin said...

tima kacih =)

Khairy said...

hehe..comei la contest cmni...nampak menarik lak...huhu

alia shahira said...

all the best wakkk :)

syira qahira said...

salam, semoga awak bertuah yea :)

Post a Comment